Συνεργασίες μας

Από τον Αύγουστο του 2014, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρίες, οργανισμούς, φορείς και Δήμους που απευθύνονται άμεσα ή έμμεσα σε παιδιά, είτε μέσω των υπηρεσιών και των προϊόντων τους, είτε μέσω στοχευμένων ερευνητικών προγραμμάτων. Η συνεργασία μας γίνεται με εταιρίες τεχνολογίας και επιστήμης, ερευνητικά κέντρα, εκδοτικούς οίκους, δημόσιους φορείς και παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις - σε κάθε συνεργασία μένουμε σταθεροί στους στόχους μας.

Παραθέτουμε ενδεικτικές συνεργασίες μας (με αλφαβητική σειρά) 


300 OpenSchools
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ:
Στο πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων (ιδρυτικός δωρητής Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος), διοργάνωση, σχεδιασμός  και διεξαγωγή Εργαστηρίων Μηχανικής και Ρομποτικής για παιδιά 5 – 12 ετών, σε σχολεία του δήμου Αθηναίων.


 300 thopaa

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ: Εργαστήρια Ρομποτικής για τα παιδιά του Δήμου Αλίμου. Φεστιβάλ Ρομποτικής, Διαγωνισμός Ρομποτικής,  Summer Camp.


300 logo patakis
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ: Κοινές εκδηλώσεις με παρουσίαση βιβλίων από τους συγγραφείς και Εργαστήρια STEM/Ρομποτικής με σχετικό θέμα (συνεχώς από το 2014 έως σήμερα). Συγγραφείς που μας έχουν επισκεφτεί και παρουσιάσει βιβλία τους, είναι (χρονολογικά) οι Λίτσα Ψαραύτη, Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Φίλιππος Μανδηλαράς, Μάρω Παπαγιάννη, Ελένη Δικαίου, Ιωάννα Φαββατά, Αντώνης Παπαθεοδούλου, Δικαίος Χατζηπλής, Κατερίνα Κρις, Δέσποινα Μπογδάνη Σογιούλ. 300 ATHINA

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ: Kοινές εκδηλώσεις σε δράσεις Επιστήμης και Τεχνολογίας όπως "Η Βραδιά του Ερευνητή" (Ρομποτική για παιδιά) και το Athens Science Festival (Ρομποτική, Ενέργεια και Τεχνητή Νοημοσύνη). Περιοδικές ομιλίες και συζητήσεις από τους ερευνητές του κέντρου, στους μαθητές του CityLab με θεματολογία τη διακίνηση πληροφορίας στο Internet (καλές πρακτικές, αξιολόγηση), τις μηχανές αναζήτησης και κατανόησης λόγου, και άλλα. 


300 evripidis

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ: Open Days και εβδομαδιαία εργαστήρια Μηχανικής και Ρομποτικής για παιδιά.


ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Εργαστήρια και εκδηλώσεις σε STEM και digital skills projects, με έμφαση σε mechatronics, computer science και software engineering.


 300 Public

PUBLIC: Διοργάνωση Εργαστηρίων Μηχανικής και Ρομποτικής για παιδιά 5 – 12 ετών.


 

Copyright © 2014-2024 CityLab IKE – Γ.Ε.ΜΗ.: 130882103000, Α.Φ.Μ.: 800586309 – Υπηρεσίες Σχολών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος/All rights reserved. Design + programming by makebelieve.