• Αρχική
  • Ρομποτική
  • Μήνυμα για Εταιρείες

Μήνυμα για Εταιρείες

Meetings, Στόχοι, Πωλήσεις, Budgets, Budget Revisions, Compliance Issues, HR, αξιολογήσεις, Risk Management, KPIs, KRIs, Meetings (ναι, ξανά Meetings!), GDPR, … (ας σταματήσουμε τη λίστα εδώ). Οι άνθρωποί σας τι λένε γι’ αυτά και πώς τα αντιμετωπίζουν; Είστε ομάδα;

Θέλετε να μεταμορφώσετε το ανθρώπινο δυναμικό σας από μεμονωμένα άτομα και γκρουπ σε Ομάδες;

Θέλετε να δουν τα στελέχη σας στην πράξη άμεσα και ευχάριστα τα αποτελέσματα της σωστής  εφαρμογής των αρχών της Συνεργασίας, της Ομαδικότητας, του Σχεδιασμού, της Επικοινωνίας, της Αυτοπεποίθησης, της Διαχείρισης Χρόνου και της Επίτευξης Στόχων;

Το CityLab σάς προσφέρει μια μοναδική εταιρική εμπειρία, μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος με έμφαση στην καινοτομία. Το TeamBuilding είναι μόνο η αρχή! Με μια σύγχρονη πλατφόρμα και μεθοδολογία εταιρικής «εκπαίδευσης», με εισηγητές υψηλού επιστημονικού επιπέδου με εξειδίκευση στις απαιτήσεις του professional Team Bonding Facilitator, τα στελέχη σας θα κατανοήσουν τη σπουδαιότητα της αλληλεξάρτησης, το αποτέλεσμα της σωστής επικοινωνίας στην επιτυχία της ομάδας, και τη διαφορά Group με Team.

Ο στόχος σας για σωστό Corporate Risk Management θα γίνει πολύ ευκολότερος, όταν οι άνθρωποί σας θα συμμετέχουν πλήρως στις ομάδες που η εταιρεία δημιουργεί, διαχειρίζεται και χρησιμοποιεί με τρόπο εποικοδομητικό για όλους.

Όλοι θα «περάσουν καλά», θα φύγουν από την εκδήλωση με τις καλύτερες εντυπώσεις και άμεσα θα επιδιώξουν (άλλος λίγο, άλλος πολύ) ο καθένας στην εργασία του να δουλεύει περισσότερο ομαδικά, αφαιρώντας το φόβο της υιοθέτησης καινοτόμων μεθόδων (innovation), γιατί απλά έχει ήδη δει στην πράξη το αποτέλεσμα της ομαδικής εργασίας, φέρνοντας εις πέρας καινοτόμο έργο που κανείς από μόνος του δεν μπορεί να ολοκληρώσει!

Αν θέλετε να έχετε το καλύτερο δυνατό Corporate Governance, δεν έχετε παρά να αντιγράψετε τον «κανόνα»  που ήδη «ακολουθούν» τα παιδιά μας στο CityLab: «Μικροί» και «μεγάλοι» στην ίδια ομάδα με κοινό στόχο, με ανταλλαγή ιδεών αλλά και ασκώντας συνεχή και  ευχάριστη εποικοδομητική κριτική ο ένας στον άλλον, δημιουργούν μαζί προσφέροντας ο καθένας το δικό του ειδικό ταλέντο και δεξιότητα προς τον κοινό στόχο που έχει θέσει η διοίκηση, δουλεύοντας συχνά εκτός του comfort zone τους αλλά πάντα τηρώντας συγκεκριμένους πόρους και επίπεδα ανοχής κινδύνων – και πετυχαίνουν και χαίρονται γι’ αυτό!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω λεπτομέρειες και θα δείτε στην πράξη να ξεδιπλώνονται ταλέντα και ιδιότητες στελεχών σας που δεν ξέρατε ότι έχουν. Η εταιρεία σας θα αλλάξει.

Copyright © 2014-2024 CityLab IKE – Γ.Ε.ΜΗ.: 130882103000, Α.Φ.Μ.: 800586309 – Υπηρεσίες Σχολών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος/All rights reserved. Design + programming by makebelieve.